ACH IMPEX ZRT.
Kihelyezés, a bűvős marketing eszköz amivel bevételt növelhetünk! De milyen lehetőségeink vannak? Most bemutatjuk mindazt amiben segítségedre lehetünk. 

 

A POS egy rövidítés, az eredeti név Point of Sales, vagyis az eladás helye. A kifejezés a marketing, vagy a reklám jellegére utal, vagyis eladáshelyi reklám. A vásárlói döntések több mint 66%-a a boltban dől el helyben.  Éppen ezért nagyon fontos, hogy minél hatékonyabban reklámozzuk termékeinket bolton belül és kívül.  Ebben szeretnénk segítséget nyújtani.

Számos lehetőség közül tudunk válogatni.

 

Egy karton lap, egy rugalmas plexire erősítve. Nevét ingadozó mozgásáról kapta. Segítségével kiemelhetjük a termékeket a saját helyén. Mozgásával felhívja a figyelmet a termékre és annak előnyeire, esetleg árára. Formára vágható, így a négyzetes és körforma mellett lehet bármilyen alakzat. 

Wobbler

A polc élére van ártartó sínbe helyezhető eszköz, melynek segítségével az árjelző csík hátterét módosíthatjuk.  Hatása korlátozott, mert az ár címkék betakarhatják, de ügyesen kiemelhetünk egy termékcsoportot vagy egy egész termékcsaládot.

Polccsík

A lefelé figyelő vásárlókat veszi célba. Célszerű viszonylag egyszerű üzeneteket, cél irányokat elhelyezni rajta. Kopásálló laminátummal látják el őket, ezért hónapokig bírja a gyűrődést.

 

Kicsit távolabb haladva a termékektől lehetőségünk van másodlagos kihelyezési ötletek megvalósítására.

 

 

A sorok végén kihelyezett termékek, remek lehetőséget nyújtanak a másodlagos kihelyezésekkel való forgalomnövelésnek. Ilyenkor egy teljes vagy részleges sorvégi feltöltéssel, vagy akár raklapos kihelyezéssel tudunk bemutatni termékeket. A raklapos kihelyezés esetén célszerű raklaptakarót vagy raklapszoknyát alkalmazni, melynek felületén további információkat tudunk megosztani. Figyelemfelkeltő és látványos megoldások kivitelezhetők.

 

Bögrefal polcvég

Különálló display megoldások lehetnek egész, fél vagy negyed raklapos méretben. Sorvégekhez, bejárati vagy kasszazónákban kihelyezhetők. Előnye, hogy könnyen mozgatható, kis helyen elfér, mégis odavonzza a tekintetet. A display oldalfala és koronája egyedi látványtervvel készülhet.

    

Hasonló display mint az előző csak a mérete kisebb.  Kasszapolcra kihelyezve, impulz termékek kínálására szolgál. Ennek megfelelően javasolt a rajta kihelyezett termékeknél figyelembe venni az alacsony árat.

Ide sorolható a különböző méretű plakát, megállítótábla, molinó, világítótábla és akár a roll-up is. Itt csak a képzelet és a rendelkezésre álló hely szabhat határt.

Kérj egyedi ajánlatot üzletkötő kollégánktól. Vagy vedd fel velünk a kapcsolatot és mindenben segítünk.