ACH IMPEX ZRT.
 

1. Magányszemélyként tudok vásárolni önöktől? 

Sajnos magánszemélyeket nem tudunk kiszolgálni, de szívesen ajánlunk viszonteladó partnert, a hozzád legközelebbi városban. Kérlek lépj kapcsolatba a területileg illetékes kollégánkkal. Kattints Ide!

 

2. Milyen árakat látok a weboldalon?

Árainkat csak a regisztált és belépett felhasználók látják. Az aktuális árak megtekintéséhez kérjük jelentkezz be. Belépés után Bruttó és Nettó árakat is feltűntetünk. Ha még nem vagy viszonteladó partnerünk, vagy nincs még felhasználói fiókod, kattints ide a regisztrációhoz. 

 

3. Mit jelentenek ezek a rövidítések: LKKM, P4, P6, P12, stb..? 

Az LKKM a legkisebb kiadható mennyiség. Ennél kevesebbet nem tudsz rendelni egyszerre a termékből. A p4, P6... a termék darabszámát jelenti egy csomagolásban. Ilyenkor az ár is 4 vagy 6, stb darabra vonatkozik. Általában díszdobozos termékenél is ezt a jelölést használjuk. Mert ezeket a termékeket egyben célszerű értékesíteni. Persze vannak kivételek, az égőknél a P40, P45 jelölés nem a csomagolásra vonatkozik.

 

4. Kedvencnek jelölés.

A termék adatlapjára lépve a bal felső sarokban egy kis szív ikont látsz, kattints rá és már kedvencnek is jelölted. A kedvenc termékeidet  bejelentkezés után megtalálod a fejlécben, a "profilom" menüpont alatt, a "kedvenc termékek" gombra kattintva.

 

5. Hogyan tudom változtatni a fizetési és kiszállítási opciókat?

Ezeket az opciókat a weboldalon nem tudod megváltoztatni. Alapvetően a korábban rögzített adatok kerülnek kijelzésre. Ha a fizetési vagy kiszállítási módokon szeretnél változtatni, akkor azt a rendelés megjegyzésébe írd bele, vagy vedd fel a kapcsolatot az üzletkötőnkkel és neki jelezd.