ACH IMPEX ZRT.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy kizárólag viszonteladókat, általunk előzetesen regisztrált partner cégeket van módunkban kiszolgálni!

 

 

CÉGÜNKRŐL

Az ACH Impex a háztartási, hobby, vendéglátóipari & ajándék termékcsoport specialistája. Évről-évre változó kínálatunk jelenleg 16 ezer termékből áll, sokszínűségével kielégítve a dinamikusan változó igényeket.

Versenyképes termékeket, teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a tanácsadástól kezdve a kiszállításig.

Kik vagyunk:

25 éves tapasztalattal a hátunk mögött szolgáljuk ki a honi, illetve külföldi piac igényeit, felkutatjuk és kifejlesztjük a különböző területek ízlésvilágának leginkább megfelelő, esztétikus háztartási, hobby, vendéglátóipari és ajándék termékeket. Egyedi termékgyártatási konstrukcióink különleges gyártatási előfinanszírozást, kedvező egységárat és minőségi garanciát biztosítanak megbízóinknak, akik gyakran tőlünk eltérő gazdasági szektorokban tevékenykednek. Jelenleg 15 ezer m2-en raktározunk több mint 16 ezer különböző terméket. A termékválaszték nemcsak belföldön, hanem a szomszédos országokban is sikert aratott, így export tevékenységünk fokozatosan bővül. Jelenleg 19 országból összeválogatott termékportfóliót importálunk, és kiterjedt export hálózattal rendelkezünk a következő országokban: Csehország, Lengyelország, Románia, Szlovénia, Ukrajna, Szerbia, Horvátország és Szlovákia.

Export partnerek jelentkezését nagy örömmel fogadjuk a következő e-mail címen: export@ach.hu 

Miért az ACH? 

Elkötelezett, hozzáértő munkatársak – igazi profi csapat – Önért!  Versenyelőnyt biztosítunk vállalkozásának, és garantált forgalomnövekedést eredményező szakmai tudással támogatjuk a szakterületen dolgozó viszonteladókat. Azonnal elérhető saját készlettel rendelkezünk, a folyamatos termék utánpótlásnak köszönhetően idomulunk partnereink igényeihez. A folyamatos információátadást, az érkező termékek kommunikációját, a rendelések beküldését területi képviselő kollégáink, valamint webshop lehetőség is segíti. Gyors, pontos áruösszekészítésünknek köszönhetően rövid kiszállítási idővel dolgozunk. Termékcsoportjaink változó összetételének köszönhetően partnereink könnyedén megtalálhatják számításaikat a bevált alapterméktől, a piacformáló újdonságokon át a prémium minőségű termékekig.

Küldetésünk:

Megerősíteni partnereink piaci jelenlétét, üzleteik forgalmának, s vevőszámuknak folyamatos emelkedését és vállalkozásuk fejlesztését biztosítva. Munkatársaink számára tisztes megélhetést, hosszú távú munkalehetőséget és szakmai fejlődési lehetőséget biztosítani. Hisszük, hogy a magyar fogyasztók is éppúgy megérdemlik a minőségi termékeket a saját otthonukban és a közvetlen környezetükben, mint nyugat-európai társaik. Ennek érdekében célunk megtalálni a minőségben és ár-érték arányban megfelelő termékeket a magyar vásárlóközönség számára. Küldetésünknek tartjuk továbbá, hogy mint korrekt, etikus cég -, külkereskedelmi kapcsolataink révén – Magyarország pozitív, jó megítélését erősítsük.  Etikus és felelős kapcsolatot tartunk ügyfeleinkkel, munkatársainkkal, beszállítóinkkal és befektetőinkkel. 


Víziónk:
Az egyedi gyártatásban szerzett tapasztalatainkra támaszkodva szeretnénk egyre több speciális termékfejlesztési igényt kiszolgálni, ezzel is segítve partnereinket a piaci előny megszerzésében és vevőik megtartásában.

 

 

Mottónk „PARTNERE VAGYUNK A FEJLŐDÉSBEN!”