ACH IMPEX ZRT.

My name is Erik Czinger and I’m responsible for our international partners and export sales.

My goal is to make our products available abroad. If you have any questions related to our products, orders, please approach me in English or Hungarian. The geographical distance cannot be an obstacle to our successful partnership.

We will be your partner in development from thousands of kilometers too.


A nevem Czinger Erik, és én felelek cégünk külföldi ügyfeleiért és az export értékesítés megvalósításáért.

Célom, hogy vállalatunk termékeit széles körben külföldön is elérhetővé tegyem. Bármilyen termékhez, megrendeléshez kapcsolódó kérdés esetén állok rendelkezésükre magyar és angol nyelven is. A földrajzi távolság nem lehet akadálya a közös, eredményes együttműködésnek.

Partnerei leszünk a fejlődésben akár több ezer km-ről is!

Major Dániel vagyok és a vendéglátás útvesztőiben bolyongóknak segítek kiutat találni.

Célom, hogy a vendéglátás és GASZTRO területen dolgozó vállalkozások mindennapjait megkönnyítsem. Hogy a forgalmukat növelni, kiadásaikat pedig csökkenteni tudják. Hogy a megfelelő termékeket tartsák a polcaikon és a szükséges készleteket a raktáraikban. Abban is segítek, hogy elérjék céljaikat és év végén egy sikeres időszakra, együttműködésre tekinthessenek vissza.

Ha még nem partnerünk vegye fel velem a kapcsolatot és biztosan hasznos tanácsokkal és megfelelő termékekkel tudok szolgálni az Ön vállalkozásának fejlődéséhez.

„Az alkotás öröme…”mindig ezt tartom szem előtt.

Miből mit lehetne készíteni, milyen alapanyag szükséges hozzá, hogyan segítsek azoknak, akik egy befőttesüveget, csak egy befőttes üvegnek látnak. Munkámban segít, hogy lelkes felhasználója vagyok a kreatív hobby termékeknek. Elsősorban a színek, a természet iránti rajongás, és az alkotás folyamata inspirál, és a kreativitás megélése vezetett ehhez a területhez.

Célom, hogy segítsem a partnereinket abban, hogy minél szélesebb és optimálisabb választékkal jelenhessenek meg üzleteikben, ezzel becsábítva boltjukba azokat, akik saját kezűleg készítik el ajándékaikat, lakásdekorációjukat.

Maros Marianna vagyok, a nemzetközi szállítmányozások szakértője.

Minden nemzetközi fuvart, ami úszik, gurul, vagy zakatol, én szervezek! Én tartom fenn a jó kapcsolatot a fuvarozó partnereinkkel, a gyártóinkkal. Minden nemzetközi fuvarozással, logisztikával kapcsolatos dologban otthon vagyok, és nagy örömmel viszem ezeket a feladatokat!

Célom, hogy a lehető legjobb megoldást találjam meg a nemzetközi fuvarozás területén a partnereimmel közösen.

Hozzám tartoznak a hypermarketek és üzletláncok. Kérje hyper- super ajánlatomat, amit az Ön igényeihez igazítok, legyen szó bármiről.

Kajos Bernadett vagyok, Projektmenedzser.

Egy projekt soha nem megy végig magától, ezért a munkám szervező és végrehajtó egyben. Hiszen a cél közös: a projekt eredményessége a kezdetektől egészen az utolsó tollvonásig. Minden ezzel kapcsolatos szál Nálam fut össze, ezért a munkám elengedhetetlen része a hatékony és megfelelő kommunikáció.

Amennyiben úgy gondolja, hogy a célunk közös lehet, keressen bizalommal!

Borza Bianka vagyok, a központba látogató Partnereinknek segítek eligazodni a széles árukínálatban.

Bejelentkezett Partnereinknek szívesen bemutatom a több mint tízezres termékválasztékunkat egy finom kávé mellett. Munkám fontos része, hogy a beérkező kérések, kérdések és információk alapján biztosítani tudjam, hogy mindig új termékeket tudjunk mutatni Önöknek.

,,Partnere leszek a fejlődésben".

Minden termékről én készítem a weboldalunkra a fotókat, hogy önök valós képet kapjanak a termékeinkről.

Én gondoskodom arról, hogy a hozzánk személyesen ellátogató partnereink minden termékünket megtalálják a mintatermeinkben.

Egyeztessen időpontot területileg illetékes üzletkötőnkkel és látogasson el hozzánk.