ACH IMPEX ZRT.

 

Kereskedelmi asszisztens

Piacvezető Iparcikk nagykereskedelmi vállalat Kereskedelmi asszisztens munkatársat keres.

 

20 éve sikeres vállalatunk célja értéket teremteni, ízlést formálni, megoldásokat kínálni.

 

Ez a munkakör sok kihívással jár. Munkád során termékeket értékesítesz meglévő ügyfelek számára. Külföldi munkatársak munkáját támogatod úgy, hogy pontos adatokat szolgáltatsz a számukra. Sikerességedet a vállalatirányítási rendszerben való dokumentációkezelés segíti. Hírlevelek kiküldésével hozzájárulsz, hogy termékeik, szolgáltatásaik még ismertebbek legyenek.

 

Sikerorientált munkatársakkal leszel körbevéve, akiktől nagyon sokat tanulhatsz. A termékpaletta folyamatos megújulása miatt állandó kihívások elé nézel. Nemzetközi környezetben és színvonalon végezheted munkád.

 

Ha egy olyan vállalat képviselője szeretnél lenni, ahol folyamatosan lépést kell tartani, megújulni és élen járni az új termékek és szolgáltatások bevezetésében, várjuk jelentkezésed!

Várjuk fényképes szakmai önéletrajzodat, fizetési igény megjelölésével a marta.wang@ach.hu email címen.

 


 

Raktári összekészítő

Piacvezető Iparcikk nagykereskedelmi vállalat Raktári összekészítő munkatársat keres.

 

Piacvezető cég vecsési telephelyű nagykereskedelmi raktárába keresünk vegyesiparcikk termékek összekészítésére gyakorlott vagy lelkes pályakezdő munkatársat!

Amit a jelentkezőnek ajánlunk:

- Versenyképes jövedelem, munkába járás költségeit térítjük, fizetett túlóra

- Határozatlan idejű munkaszerződés, kiszámítható stabil beosztás

- Munkavégzés hétfőtől-péntekig, több munkarend választási lehetőség

- OKJ-s targoncás képzésre beiskolázás igény esetén

 

Amit a jelentkezőtől kérünk: akarjon és szeressen dolgozni, sikeres összetartó csapat tagjává válni. Hosszú távú együttműködést kínálunk.

 

Amennyiben van áru összekészítő tapasztalatod, vagy szívesen betanulnál, és új szakmát szereznél nálunk, fényképes önéletrajzodat bérigény megjelölésével a penzugy@ach.hu  email címre várjuk!